Bemutatkozás

“Szívesen adok lökést, impulzust, konkrét segítséget olyanoknak, akik úgy érzik, hogy az élet valamilyen területén elakadtak.”

Szabó Magdolna

Ez a fajta segítő tevékenység úgy kezdődött, hogy a környezetemben lévők, kolléganők, barátok elkezdték mondogatni, hogy én mennyit segítettem az ő életükön. Hogy a gondolkodásmódom, a hozzáállásom az élethez számukra sorsfordító volt és mennyire hálásak nekem.

Amikor 21 munkahelyi év után különböző okok miatt felálltam egy nemzetközi szervezet konferencia és rendezvényszervezői illetve sok más munkaköri székéből sok volt kolléga kérdezte, hogy és akkor most mit fogok csinálni, majd válaszoltak is azonnal a saját kérdésükre, hogy persze, hogy elindítom a személyes támogatás, az ő szavaikkal élve, life guru vállalkozásom.

Igazából ezekből a külső impulzusokból és saját, belső indíttatásból kezdődött ez a honlap.

Szívesen adok lökést, impulzust, konkrét segítséget olyanoknak, akik úgy érzik, hogy az élet valamilyen területén elakadtak. Nem vagyok terapeuta, aki orvosi segítségre szorul feltétlen szakembert keressen fel, én inkább az élet hétköznapi, mindenkit érintő nehézségeiben tudok egy erő lenni, ami az adott nehézségen továbblendít.

A tájékozódás végett azért leírok pár tényszerű dolgot az életemről, bár ez semmilyen információval nem tud szolgálni arra nézvést, hogy mennyire tudok pont a te számodra a megfelelő segítség lenni, de mégis ad egy kis támpontot.

Matematika-angol szakos tanárként végeztem az ELTE falain belül, majd angoltanítás, közvéleménykutatás, krupié és más alkalmi munkák után szegődtem el egy nemzetközi környezetvédelmi szervezethez, ahol sok évet töltöttem különböző pozíciókban. A rengeteg pozíció és feladat közül csak néhányat említenék, pályázatok kezelésében, projekt partnerekkel való kapcsolattartásban, levelezésben rendezvény és utazásszervezésben jeleskedtem sok más mellett.

2018 óta a saját vállalkozásunkat egyengetem a párommal. Magánéletileg kettő gyermek édesanyja vagyok, egy válással és rengeteg, sokszínű élettapasztalattal a hátam mögött…