Bemutatkozás

“Szívesen adok lökést, impulzust, konkrét segítséget olyanoknak, akik úgy érzik, hogy az élet valamilyen területén elakadtak.”

Szabó Magdolna

Üdvözöllek az oldalon, gondolom kiváncsi lettél, hogy miről is lehet szó egy ilyen kezdés után. A téma egyszerű, a Boldogságról fogok beszélni.

Az emberi kapcsolatok, a párkapcsolat igenis fontos. A fontos dolgokra pedig többnyire időt és energiát szánunk, és törekszünk fejlődni bennük, sokszor gyakorolunk. Vezetni sem egyből az éles forgalomban kezdünk, hanem előtte begyakoroljuk legalább picit, hogy hogyan is kell, a színész sem csak úgy kiszalad a színpadra, hanem előtte hetek hosszú során át próbál együtt a többiekkel, hogy a darab a nézők számára élvezetes legyen. Mondhatjuk, hogy igaz a régi közhely, miszerint gyakorlat teszi a mestert, mégis életünk egyik legfontosabb területén, az ismerkedés, kapcsolódás, kommunikáció területén vajmi keveset gyakorlunk. Elvárjuk magunktól, hogy egyből, élesben csináljunk mindent tökéletesen, bármilyen felkészülés nélkül.

Persze a párkapcsolatok terén minden tapasztalat egyben gyakorlást is jelent, bármennyire is nem annak érezzük ezt az események közben. Azér az élet adta véletlen lehetőségeken kívül is tehetünk magunkért sok mindent, ezért találtam ki egy olyan egyénileg illetve csoportosan is elsajátítható programot, ami játékosan, könnyedén, lépésről lépésre visz végig hatékony ismerkedési módszereken, technikákon, a párkapcsolat alapjain. Ez a program NEM terápia, egészséges embereknek készült, akik úgy érzik nehézségeik vannak a párkapcsolatok megélésének terén és szívesen vesznek részt egy vidámnak szánt, mégis új tapasztalatokkal gazdagító programon.

Ennek kiegészítéseként éreztem szükségét egy olyan lehetőségnek, amely az érintés újtán nyit meg újabb utakat a számunkra, innen indult 2021 nyarán az érintésterápia megélésének lehetősége. Végzett ETI vizsgával rendelkező gyógymasszőr lévén az érintések, masszázstechnikák sok területről szerzett tudást tükröznek.

Magamról röviden néhány életrajzi adattal nyújtanék további támpontot.

Matematika-angol szakos tanárként végeztem az ELTE falain belül, majd angoltanítás, közvéleménykutatás, krupié és más alkalmi munkák után szegődtem el egy nemzetközi környezetvédelmi szervezethez, ahol sok évet töltöttem különböző pozíciókban. A rengeteg pozíció és feladat közül csak néhányat említenék, pályázatok kezelésében, projekt partnerekkel való kapcsolattartásban, levelezésben rendezvény és utazásszervezésben jeleskedtem sok más mellett. 2018 óta egy apró saját vállalkozást is egyengetek illetve egy több kontinensen átívelő cégnél foglalkozom lelkesen az ügyfelekkel, partnerekkel.

2009-ben szereztem meg a gyógymasszőr oklevelet, azóta foglalkozom emberek testének és életének lazításával.

Nem vagyok terapeuta, aki orvosi segítségre szorul feltétlen szakembert keressen fel, én inkább az élet hétköznapi, mindenkit érintő nehézségeinek megoldásához tudok kis lendületet adni.