Játék

Életünk végtelen és elképzelhetetlen játékok sorozata. Pillanatok, érzések, fények, hangok, érzetek, illatok, a bőr lélegző lüktetése. Az Itt és Most játéka. Aki a múlt vagy jövő ködös bugyraiban jár, persze azt is kell néha, az éppen lemarad a végtelen pillanat megélésének lehetőségéről. Mert igaz a bölcsek szava, a végtelent csak megélni lehet, aztán színeit, szivárványát kimondani, leírni, megrajzolni, lefesteni, elénekelni, eltáncolni lehet, sőt valahogy megjeleníteni örök vágy, de mégis csak a megélése az egyetlen lehetőség és talán életünk egyetlen valódi célja is.

Tovább

Végtelen lehetőség

Ez a cím olyan szenzációhajhász, reklámillatú közhelynek hangzik, de az a valóság, hogy tényleg bármi, bárhogy lehet! BÁRHOGY. Minden más gondolat csak az elménk korlátja, csak egy illúzió.

A most következő bejegyzés naturalista elemeket tartalmaz, aki érzékeny esetleg a gusztuslanabbnak tűnő leírásokra, az csak félig nyitott szemmel olvassa, sajnos ezek nélkül nem érthető a mondanivaló.

Tovább

A Szív Titkai

Életem egyik nagyon örömteli találkozása volt az a férfi, aki azt a tanácsot adta nekem, hogy az a baj Velem, hogy mindenkire nyitott vagyok. Hogy nem szűröm a férfiakat, a potenciális partnereket, hanem mindenkit befogadok. És hogy az lenne a jó, ha úgy választanék a férfiak közül, hogy előtte a mindenben is hibát kereső, szőrszálhasogató barátnők szigorúan vizslató szemei előtt kellene vizsgáznia minden férfinek mielőtt a színem elé járulhat egyáltalán.

Tovább

Csiga

Ez a bejegyzés egy közönséges éti csigáról szól, latinul Helix Pomatia, aki megtanította nekem az univerzum egyik legszebb titkát, a bizalom művészetét és a szeretet határtalanságát.

Tovább