A Szív Titkai

Életem egyik nagyon örömteli találkozása volt az a férfi, aki azt a tanácsot adta nekem, hogy az a baj Velem, hogy mindenkire nyitott vagyok. Hogy nem szűröm a férfiakat, a potenciális partnereket, hanem mindenkit befogadok. És hogy az lenne a jó, ha úgy választanék a férfiak közül, hogy előtte a mindenben is hibát kereső, szőrszálhasogató barátnők szigorúan vizslató szemei előtt kellene vizsgáznia minden férfinek mielőtt a színem elé járulhat egyáltalán.

Tovább

Csiga

Ez a bejegyzés egy közönséges éti csigáról szól, latinul Helix Pomatia, aki megtanította nekem az univerzum egyik legszebb titkát, a bizalom művészetét és a szeretet határtalanságát.

Tovább

Tudom a tutit :)

Sétáltatom a kutyát a hegyen. Ez mindig nagyon jó. Sok dolog mellett azért is, mert a hegyen mindig vannak más kutyások is, akikkel mindig valahogy szóba keveredik az ember.

Tovább

Mese

Egyszer volt, hol nem volt egy világszép leány, aki nagyon szeretett volna tartós párkapcsolatban élni, de mindig csak egyéjszakás kalandokba vagy laza távkapcsolatokba keveredett. -Hol van a kutya elásva? Mi lehet itt a hiba? – kérdezte a leány egy szép napon, és elindult világot látni, hogy a válaszra ráleljen.

Tovább